Evenement

Save the date! SWOCC Symposium 2020

Publicatiedatum: 10 | 07 | 2020
Delen:
  • Datum:05 november 2020
  • Tijd:Exacte tijd wordt later bekend, houd alvast de middag vrij

Op donderdag 5 november 2020 vindt het tiende SWOCC Symposium plaats, waarbij we stilstaan bij het 25-jarige jubileum van SWOCC.

Tijdens het SWOCC Symposium – de jaarlijkse wetenschapsupdate voor de praktijk – vertellen talentvolle en vooraanstaande wetenschappers over de belangrijkste bevindingen uit recent onderzoek. Bij deze jubileumbijeenkomst wordt onder andere ‘Merkmodellen: de SWOCC Selectie’ gepresenteerd: een online overzicht van merkmodellen die je kunnen helpen bij het beantwoorden van vragen over merken, marketing en communicatie.

Patrick De Pelsmacker (Hoogleraar Marketing aan de Universiteit Antwerpen) zal één van de gastsprekers zijn tijdens de bijeenkomst. Daarnaast wordt een van de presentaties verzorgd door Selma Brom, winnaar van de SWOCC Scriptieprijs 2020, welke tijdens het symposium wordt uitgereikt. Voor haar masterscriptie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heeft Selma onderzoek gedaan naar de effecten van betekenisvolle verhalende reclames. De bevindingen van haar onderzoek laten zien dat ontroerende en inspirerende narratieve merkreclames de consument weliswaar een goed gevoel geven, maar averechts kunnen werken in het stimuleren van aankopen.

Binnenkort wordt het verdere programma bekendgemaakt en meer informatie gegeven over de vorm van de bijeenkomst, maar reserveer de datum alvast in je agenda! Schrijf je hieronder in, zodat wij je op de hoogte kunnen houden over de bijeenkomst.

We organiseren deze bijeenkomst voor onze begunstigers. Geen SWOCC begunstiger maar wel geïnteresseerd? Mail naar info@swocc.nl.

Log in om je in te schrijven

Mail mij 1x per maand een update over merken, marketing en communicatie