Evenement

SWOCC Symposium 2020

Publicatiedatum: 10 | 07 | 2020
Delen:
  • Datum:05 november 2020
  • Tijd:15:30 – 16:30 uur

Op donderdag 5 november 2020 vindt het tiende SWOCC Symposium plaats, waarbij we stilstaan bij het 25-jarige jubileum van SWOCC. Gezien de maatregelen rondom het coronavirus zijn we op zoek gegaan naar nieuwe mogelijkheden om dit feest met onze achterban te vieren. Met een online jubileumbijeenkomst is het SWOCC Symposium voor een breed publiek toegankelijk.

Het programma
Tijdens deze online jubileumbijeenkomst wordt onder andere ‘Merkmodellen: de SWOCC Selectie’ gepresenteerd: een online overzicht van merkmodellen die je helpen bij het beantwoorden van merkmanagement vraagstukken. Wat zijn anno 2020 dé modellen op het gebied van marketing, merken en communicatie? Tijdens het Symposium zal onder andere Dorkas Koenen (Chief Marketing Officer Rabobank) ingaan op het gebruik van merkmodellen binnen een marketingafdeling.

Daarnaast wordt een van de presentaties verzorgd door Selma Bromwinnaar van de SWOCC Scriptieprijs 2020, en Margot Bouwman (jurylid SWOCC Scriptieprijs). Voor haar masterscriptie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heeft Selma onderzoek gedaan naar de effecten van betekenisvolle verhalende reclames. De bevindingen van haar onderzoek laten zien dat ontroerende en inspirerende narratieve merkreclames de consument weliswaar een goed gevoel geven, maar averechts kunnen werken in het stimuleren van aankopen.

Ben jij aanwezig op 5 november?
Normaal organiseren we onze SWOCC-bijeenkomsten alleen voor onze begunstigers, maar ter gelegenheid van het 25-jarige jubileum zijn alle geïnteresseerden welkom op dit feestelijke evenement. Is jouw organisatie geen begunstiger en wil je graag je kennis verbreden tijdens deze inspirerende middag? Meld je dan hieronder aan!

Neem een introducee mee
Wil je ook een vakgenoot, klant of collega laten kennismaken met SWOCC tijdens deze inspirerende middag? Ook zij zijn welkom om zich aan te melden voor onze online jubileumbijeenkomst.

 

Heb je al een account? Log dan eerst even in voordat je jezelf aanmeldt.

  • Vul onderstaande gegevens in en wij houden je op de hoogte van je inschrijving.

Mail mij 1x per maand een update over merken, marketing en communicatie