Bestuur

Esther Overmars

Esther Overmars

Esther Overmars (1984) is Strategy Director bij reclamebureau N=5 waar zij werkt voor merken als ABN AMRO, Telfort en Marktplaats.

Esther studeerde Communicatiewetenschap aan de UvA (2007). Tijdens haar studie liep ze stage bij reclamebureau FHV BBDO op de afdeling strategie, destijds geleid door Mary Hoogerbrugge. Een carrière aan ‘bureauzijde’ lag voor de hand en zo startte ze na haar afstuderen als junior communicatieadviseur bij designbureau Edenspiekermann.

Na enkele jaren maakte ze de overstap naar mediabureau UM en werkte 6 jaar voor merken als Bacardi, Haribo, Dr. Oetker, Jumbo en ABN AMRO. De laatste twee jaar was ze verantwoordelijk voor de strategische werkwijze van het bureau.

In 2015 en 2016 werd Esther door branchevereniging VEA uitgeroepen tot VEA Next Legend en nam in die hoedanigheid twee jaar zitting in het VEA bestuur. Esther schreef diverse columns voor Marketing Tribune en Adformatie, sprak op verschillende kennisevents van MWG en was juryvoorzitter bij de AMMA Awards.

Linkedin