Vacatures

SWOCC5 maart 2020

Werkstudent gezocht

Werkstudent voor lancering website en CRM (eind maart tot eind april)

werkstudent SWOCC vacature

Medio mei lanceert SWOCC haar nieuwe website. Om dit mogelijk te maken zijn we op zoek naar een werkstudent die van eind maart tot eind april voor 2 tot 4 dagen per week beschikbaar is om te helpen met het voorbereiden van content voor de websitelancering en het updaten van het CRM systeem om gebruikers toegang te kunnen geven tot de website.

Het kantoor van SWOCC, met een schitterend uitzicht over Amsterdam, zit op de negende verdieping van het Roeterseilandcomplex van de UvA. SWOCC maakt wetenschappelijke kennis over marketing, communicatie en merken toegankelijk voor de praktijk. Hierdoor heb je veel contact met het bedrijfsleven en bieden we je een unieke kans kennis te maken met onderzoeksbureaus, grote corporates, reclamebureaus en onderwijsinstellingen.

Werkzaamheden

  • Afbeeldingen zoeken passend bij onze content en toevoegen in WordPress
  • Het checken van samenvattingen van publicaties en op de juiste manier uploaden in WordPress.
  • Content (teksten en foto’s) uploaden in WordPress
  • Het up-to-date brengen van Insightly, het CRM systeem van SWOCC. Je houdt je bezig met het opvragen en opvolgen van contactinformatie van sponsors. Bijvoorbeeld verzamelen van gegevens van de contactpersonen, logo’s van de organisaties e.d. Na ontvangst verwerk je deze gegevens in het CRM systeem.

Wat bieden wij?
Het uurtarief is 13,- per uur. SWOCC bestaat uit een klein vast team en je wordt begeleid door de communicatiemedewerker en de projectmedewerker. De organisatie kenmerkt zich door een flexibel en enthousiast team. Je werkt op de locatie UvA, Roeterseiland Complex, maar in overleg is het ook mogelijk om thuis te werken. Je werktijden en werkduur kunnen in overleg worden vastgesteld.

Wie zoeken wij?
Ervaring met WordPress en CRM systemen zoals Insightly is een pré maar geen vereiste, zolang je bereid en in staat bent om je de applicaties snel eigen te maken. Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal is wel een must.

Ben je proactief, communicatief sterk én ben je beschikbaar van eind maart tot eind april voor 2 tot 4 dagen per week? Stuur je cv en korte motivatie uiterlijk 15 maart naar info@swocc.nl t.a.v. Ann De Wreede.

Heb je nog vragen?  Neem gerust contact op met SWOCC via 020 525 5390. Vraag naar Ann De Wreede, bureaumanager of Cher Chin-Fo-Sieeuw, communicatiemedewerker.