Vacatures

Communicatie stagiair(e)

Terug

Communicatie stagiair(e)

SWOCC is per september op zoek naar een stagiair(e) die de communicatiemedewerker zal ondersteunen. Tijdens je stage bij SWOCC krijg je volop de gelegenheid je creativiteit en organisatietalent te tonen. Daarnaast krijg je de ruimte om een eigen communicatieproject op te pakken binnen SWOCC en kun je mogelijk je stageonderzoek bij SWOCC uitvoeren.

Heb je interesse in de vacature maar loop je liever stage in een andere periode? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Over SWOCC
SWOCC maakt wetenschappelijke kennis over marketing, communicatie en merken toegankelijk voor de praktijk. Hierdoor heb je veel contact met het bedrijfsleven en bieden we je een unieke kans kennis te maken met marketing- en communicatiebureaus, grote corporates, reclamebureaus en onderwijsinstellingen.

Werkzaamheden
Je gaat je bezighouden met verschillende communicatie-activiteiten. Daarnaast ga jij je bezighouden met het organiseren van evenementen zoals het jaarlijkse SWOCC Symposium en (online) bijeenkomsten zoals workshops en boekpresentaties.
Omdat we bij de organisatie van evenementen rekening dienen te houden met de huidige corona-maatregelen, stellen we hierbij jouw creativiteit en organisatietalent op prijs. Verder ondersteun je tijdens je stage de SWOCC medewerkers, gericht op de volgende activiteiten:

  • Redactiewerkzaamheden: het redigeren van blog- en praktijkartikelen, het schrijven van artikelen voor de SWOCC Selectie, het schrijven en versturen van nieuwsbrieven en/of verslag doen van SWOCC bijeenkomsten.
  • Evenementplanning: meehelpen met de organisatie van SWOCC-bijeenkomsten, van het brainstormen over onderwerpen en sprekers tot het opbouwen van de zaal of opzetten van een webinar.
  • Social media management: het onderhouden van de social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn en de SWOCC website.
  • Optimaliseren en uitbreiden van onze website: helpen bij het optimaliseren van de website, het uitbreiden van de kennisbank met nieuwe content en het optimaliseren van de SWOCC Modellenbank.
  • Customer Relationship Management: het up-to-date houden van het CRM systeem in samenwerking met de projectmedewerker.

Wie zoeken wij?
Voor deze stageplaats is SWOCC op zoek naar een – bij voorkeur – student(e) Communicatie (HBO of WO). Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal is een must. Een proactieve houding is een pre! De stage is in overleg flexibel in te delen, zo kan je ervoor kiezen 3 maanden fulltime stage te lopen of bijvoorbeeld 6 maanden 2 dagen in de week.

Wat bieden wij jou?

  • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief.
  • Veel contact met het bedrijfsleven (mogelijk jouw toekomstige werkgevers!) en gelegenheid tot netwerken binnen diverse disciplines – van adverteerders tot onderzoeksbureaus.
  • De perfecte springplank voor de toekomst en je carrière.
  • Gezien de huidige corona-maatregelen werkt het SWOCC-team op dit moment nog vanuit huis. Ondersteuning en begeleiding zal komende periode online plaatsvinden. We hebben veel contact met elkaar via online meetings.
  • Een stagevergoeding van €300 op basis van een fulltime stage.


Solliciteren

Denk jij dat jij geknipt bent voor deze stage? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar info@swocc.nl t.a.v. Cher Chin-Fo-Sieeuw. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Cher via info@swocc.nl.