nieuws item

Welkom op onze nieuwe website!

Publicatiedatum: 18 | 06 | 2020
Delen:

De SWOCC website is vernieuwd! SWOCC viert dit jaar haar 25-jarige jubileum en wil daarom nog beter bijdragen aan het bieden van gefundeerde inzichten voor het marketing- en communicatievak. We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan de lancering van de nieuwe website, die fungeert als digitale kennisbank.

Op de nieuwe website vind je voor jou relevante content gemakkelijk terug, zoals blogs uit de wetenschap, verslagen van evenementen en de SWOCC Selectie. Ook bieden we toegang tot de belangrijkste inzichten en praktische implicaties van de publicaties.

De website biedt tevens extra functionaliteiten voor onze begunstigers. Als begunstiger krijg je beschikking over een persoonlijke omgeving waarmee je relevante content gemakkelijk kunt opslaan en inschrijvingen voor evenementen kunt terugvinden. Ook hebben begunstigers nu digitaal toegang tot de SWOCC-publicaties, die te downloaden zijn vanuit de persoonlijke omgeving. Je dient eerst je account te activeren om hier gebruik van te kunnen maken. Nog geen begunstiger? Klik hier voor de mogelijkheden.

Mail mij 1x per maand een update over merken, marketing en communicatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.