SWOCC nieuws

SWOCC31 oktober 2019

SWOCC Modellenboek

Sponsoren gezocht voor vernieuwde editie

SWOCC modellenboek bijdrage

In 2006 publiceerde SWOCC het ‘SWOCC Modellenboek’: een overzicht van meer dan 100 modellen welke zowel grafisch worden gepresenteerd als inhoudelijk beschreven. SWOCC kreeg vaak het verzoek voor het uitbrengen van een vernieuwde editie. Volgend jaar bestaat SWOCC 25 jaar. Hét moment om aan deze wens invulling te geven.

Wat zijn anno 2020 dé modellen op het gebied van marketing, merken en communicatie? Welke modellen helpen om snel tot de kern van een probleem te komen, gedegen en onderbouwd advies te geven, of gericht onderzoek op te zetten voor de ontwikkeling van effectief merkbeleid? Het vernieuwde SWOCC Modellenboek geeft een overzicht van deze modellen. Marketeers en communicatiemanagers kunnen op basis van hun vragen snel tot een relevante selectie van modellen komen. We nemen daarbij de vragen van nu mee, maar ook de vragen die altijd gesteld zullen worden. Anno 2020 zullen deze modellen primair digitaal toegankelijk gemaakt worden. Er zal ook gekeken worden naar een gedrukte versie. Want er doorheen kunnen bladeren is toch ook wel heel lekker.

We staan aan het startpunt van dit project en veel dingen staan nog niet helemaal vast. Maar wat wel vast staat is dat, om dit project te kunnen realiseren, we sponsoren nodig hebben. Wil jij één van grondleggers van het nieuwe SWOCC Modellenboek zijn? Wil jij trots het boek laten zien en kunnen zeggen dat je aan de wieg hebt gestaan?

Voor de eerste sponsoren hebben we allerlei voordelen en verrassingen in petto. Welke kunnen we nog niet zeggen (want we staan nog aan het startpunt) maar uiteraard worden de sponsoren genoemd bij de lancering van het (online) modellenboek!

Indien jouw organisatie bereid is een bijdrage te leveren aan de vernieuwing van het SWOCC Modellenboek, mail ons dan of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

 

Ik wil bijdragen aan het SWOCC modellenboek