nieuws item

SWOCC Kennispartner Masterclass Merk, Communicatie & Media

Publicatiedatum: 19 | 12 | 2017
Delen:

SWOCC is sinds oktober dit jaar verbonden als kennispartner aan de masterclass digital marketing en communicatie van de Amsterdam Advanced Graduate School (AAGS), van de UvA. Vanwege het grote succes en het enthousiasme van de deelnemers aan de masterclass, start op 29 maart 2018 het vervolg: Merk, Communicatie & Media.

Het concept van AAGS bestaat uit masterclasses voor professionals waarbij actuele en maatschappelijk relevante thema’s belicht worden vanuit verschillende invalshoeken en vanuit zowel de theorie als de praktijk. Dit past helemaal bij de doelstelling van SWOCC: Het toegankelijk en toepasbaar maken van kennis en onderzoek, kennis die voor iedere praktijkbeoefenaar onmisbaar is.

Op 29 maart 2018 start de nieuwe AAGS masterclass Merk, Communicatie & Media. De masterclass geeft handvatten met deze veranderingen om te gaan en tegelijkertijd positief kritisch te blijven. Tijdens de masterclass wordt ingegaan op vragen als: waar staat mijn merk voor? Hoe ga je om met merkbeheer in een ongecontroleerde wereld? Hoe instant is je webcare? Wat zijn de ontwikkelingen en mogelijkheden van neuroscience en impliciete meetmethoden? Hoe kunnen we voldoen aan de privacy-wetgeving en welke ruimte is er? Meer informatie over het programma lees je hier.

Enthousiast? AAGS biedt SWOCC begunstiger korting op het collegegeld. Voor meer informatie over deze korting mail je naar aags-fmg@uva.nl.

SWOCC_Kennispartner_Masterclass

 

 

 

 

Mail mij 1x per maand een update over merken, marketing en communicatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.