nieuws item

SWOCC Kennispartner Masterclass Digital Marketing & Communicatie

Publicatiedatum: 19 | 07 | 2017
Delen:

SWOCC heeft zich als kennispartner verbonden aan de masterclass digital marketing en communicatie van de Amsterdam Advanced Graduate School (AAGS), van de UvA. SWOCC stelt haar kennis beschikbaar aan de deelnemers van de masterclass.

Het concept van AAGS bestaat uit masterclasses voor professionals waarbij actuele en maatschappelijk relevante thema’s belicht worden vanuit verschillende invalshoeken en vanuit zowel de theorie als de praktijk. Dit past helemaal bij de doelstelling van SWOCC: Het toegankelijk en toepasbaar maken van kennis en onderzoek, kennis die voor iedere praktijkbeoefenaar onmisbaar is.

Op 5 oktober 2017 trapt AAGS af met de masterclass. In een korte tijd word je grondig bijgepraat over actuele vraagstukken op het gebied van merken en communicatie in een zich verder digitaliserende wereld. Hoe ga je om met merkbeheer in een ongecontroleerde wereld? Hoe vang je de aandacht in een versnipperd digitaliserend medialandschap? En hoe zorg je ervoor dat anderen je merk communiceren en verkopen? Meer informatie over het programma lees je hier.

Enthousiast? AAGS biedt SWOCC begunstiger korting op het collegegeld. Voor meer informatie over deze korting mail je naar aags-fmg@uva.nl.

170628-Banner-DMC

Mail mij 1x per maand een update over merken, marketing en communicatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.