nieuws item

SWOCC Kennispartner Masterclass Content Marketing

Publicatiedatum: 07 | 01 | 2019
Delen:

SWOCC is sinds 2017 verbonden als kennispartner aan de masterclasses van de Amsterdam Advanced Graduate School (AAGS), van de UvA. Komend jaar start op twee verschillende data de masterclass Content Marketing

Het concept van AAGS bestaat uit masterclasses voor professionals waarbij actuele en maatschappelijk relevante thema’s belicht worden vanuit verschillende invalshoeken en vanuit zowel de theorie als de praktijk. Dit past helemaal bij de doelstelling van SWOCC: het toegankelijk en toepasbaar maken van kennis en onderzoek, kennis die voor iedere praktijkbeoefenaar onmisbaar is.

Op 14 maart 2019 start de nieuwe AAGS masterclass Content Marketing. De masterclass is bedoeld voor communicatie- en marketingprofessionals die behoefte hebben aan verdieping en actualisering van hun kennis omtrent de strategische inzet van contentmarketing in hun organisatie. Tijdens de masterclass wordt ingegaan op vragen als: hoe kunnen we contentmarketing strategisch en integraal benaderen? Hoe ontwikkel je als merk je eigen mediabedrijf? Hoe kunnen we doelgericht resultaat boeken met contentmarketing? Meer informatie over het programma lees je hier.

De tweede masterclass Content Marketing start op 3 oktober 2019.

Enthousiast? AAGS biedt SWOCC begunstiger korting op het collegegeld. Voor meer informatie over deze korting mail je naar aags-fmg@uva.nl.

Mail mij 1x per maand een update over merken, marketing en communicatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.