UvA Academy

SWOCC6 maart 2020

SWOCC Kennispartner Masterclass Digitale Marketing en Communicatie

UvA Academy

SWOCC is sinds 2017 verbonden als kennispartner aan de masterclasses van de UvA Academy. Op 19 maart start de masterclass Digitale Marketing en Communicatie.

Het concept van UvA Academy bestaat uit masterclasses voor professionals waarbij actuele en maatschappelijk relevante thema’s belicht worden vanuit verschillende invalshoeken en vanuit zowel de theorie als de praktijk. Dit past helemaal bij de doelstelling van SWOCC: het toegankelijk en toepasbaar maken van kennis en onderzoek, kennis die voor iedere praktijkbeoefenaar onmisbaar is.

Op 19 maart 2020 start de masterclass Digitale Marketing en Communicatie. De masterclass is bedoeld voor communicatie- en marketingprofessionals die behoefte hebben aan verdieping en actualisering van hun kennis omtrent de branding van morgen. Tijdens de masterclass wordt ingegaan op vragen als: wat kan met marketingtechnologie en wat is jouw digitale strategie? Hoe ga je om met merkbeheer in een ongecontroleerde wereld? Hoe draagt social media communicatie bij aan merkwaarde en koopgedrag? Meer informatie over het programma lees je hier.

Enthousiast? UvA Academy biedt SWOCC begunstigers korting op het collegegeld. Voor meer informatie over deze korting mail je naar academy@uva.nl.