Evenement

Geplande evenementen

Publicatiedatum: 24 | 04 | 2020
Delen:

  Voor het komende jaar hebben we meerdere workshops, events en het jaarlijkse SWOCC Symposium op de planning staan. Bekijk in onderstaande lijst welke geplande evenementen voor jou (of jouw collega’s) relevant zijn en houd de website in de gaten, dan houden wij je op de hoogte van de manier waarop we de evenementen laten plaatsvinden.

  2024

  SWOCC Symposium op 28 februari 2024
  Tijdens deze jaarlijkse wetenschapsupdate voor de communicatiepraktijk delen talentvolle en vooraanstaande wetenschappers hun inzichten uit recent onderzoek op het gebied van merken, marketing en communicatie. Dit jaar staat de veranderende samenleving centraal en het merk in transitie. Wat voor invloed hebben de razendsnelle technologische ontwikkelingen voor merken en adverteerders? En hoe creëer je als merk in het huidige klimaat toegevoegde waarde met betekenis?

  Sportsponsoring (SWOCC Selectie 2023 Q4 lancering) op 11 april 2024
  Met de Olympische Spelen in Parijs en het EK Voetbal in Berlijn in het vooruitzicht belooft 2024 een mooi sportjaar te worden. En dan hebben we het nog niet eens over het nieuwe Formule 1-seizoen, alle Grand Slam-tennistoernooien en de Tour de France. Hoe kan je als communicatieprofessional inhaken op al deze sportevenementen? Sponsoruitingen zien we dagelijks om ons heen; bewust en onbewust. Maar aan welke knoppen moet je draaien om effectief te zijn? Tijdens dit SWOCC-event wordt je tijdens een inspirerende sessie bijgepraat op het gebied van sportsponsoring.

   

  Volg SWOCC op LinkedIn of schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief om nooit een update over deze en toekomstige evenementen te missen. Je kunt je onderaan de startpagina aanmelden voor de nieuwsbrief.

  Mail mij 1x per maand een update over merken, marketing en communicatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.