Bijeenkomst, Boekpresentaties

Bijeenkomst, Boekpresentaties

Save the date! SWOCC bijeenkomst: Hoe Medewerkers Merken Maken

Op dinsdag 1 oktober vindt de boekpresentatie plaats van SWOCC publicatie 78 ‘Hoe Medewerkers Merken Maken’. Zoals de naam van de publicatie eigenlijk al doet blijken, wordt er tijdens deze bijeenkomst duidelijk gemaakt wat de rol van medewerkersgedrag in merkmanagement is.

Anno 2019 is merkmanagement steeds uitdagender geworden: Dat ligt enerzijds aan de stand van zaken in het (versnipperde) medialandschap en anderzijds aan de veranderende behoeften en houding van het publiek. Hoewel merkexperts vaak het motto ‘buiten winnen is binnen beginnen’ prediken, wordt de rol van medewerkers in merkmanagement nog slecht begrepen. Wanneer is goed gewoon goed en wanneer wordt dat stapje extra gezet en maakt het gedrag daadwerkelijk een positief verschil? Welke factoren in cultuur en waarden zijn van belang en hoe motiveer je medewerkers om het merk te versterken? En hoe kom je dan tot behavioral branding?

De volgende vragen worden beantwoord tijdens de bijeenkomst:
1. Op welke manier kunnen organisaties ervoor zorgen dat medewerkers door middel van hun gedrag het merk versterken?
2. Hoe ontwikkel je een sterke merkcultuur?
3. Hoe kan je medewerkers motiveren om het merk te versterken?

Sprekers

Het onderzoek: De auteur van de publicatie – Joost Verhoeven – zal bovenstaande toelichten. Aan de hand van zijn belangrijkste bevindingen presenteert hij de key learnings met betrekking tot wat een organisatie zou moeten doen om een omgeving te creëren die medewerkers stimuleert om op een duurzame en positieve manier bij te dragen aan het merk.

De praktijk: Naast de boekpresentatie zal de middag worden gevuld met sprekers uit de praktijk van KLM en BR-ND. Zij zullen hun eigen ervaringen en bevindingen presenteren.

Programma

14.00 Ontvangst
14.30 Aanvang programma
17.00 Borrel

LET OP: De bijeenkomst is exclusief beschikbaar voor onze SWOCC begunstigers. Geen SWOCC begunstiger maar wel geïnteresseerd? Mail naar info@SWOCC.nl 

Datum
dinsdag, 1 oktober 2019
Tijd
14:00 - 17:00
Locatie
Muziekzaal CREA,
Roeterseilandcampus (UvA)
Nieuwe Achtergracht 170,
1018 WV Amsterdam

Alleen voor begunstigers.