Raad van Advies

Rob Revet

Rob Revet werkt als onafhankelijk merkadviseur en interim-merkmanager via zijn bureau FNDMNTL. Tot en met 2017 was hij als brandmanager bij Delta Lloyd verantwoordelijk voor de merkstrategie en merkpositionering. Eerder werkte hij al als interimmanager aan uiteenlopende merkvraagstukken bij onder andere AEGON, ASR en Nationale-Nederlanden en als marketingmanager binnen de zakelijke en particuliere dienstverlening.

Na zijn studie Communicatie aan de Hogeschool van Utrecht volgde Rob de master Brand Management bij EURIB. Deze studie rondde hij in 2012 cum laude af met een onderzoek naar klantbehoud bij merkrationalisatie en rebranding binnen merkportfolio’s. Ook in de praktijk heeft Rob veel ervaring opgedaan met rebranding en was hij verantwoordelijk voor verschillende herpositioneringen. Daarbij probeert hij altijd onderbouwde en scherpe keuzen te maken door inzichten uit wetenschappelijk en praktijkonderzoek toe te passen. Maar daarnaast wil hij eigenlijk ook gewoon alles weten over merken.

Rob heeft twee zoons en woont samen in Amsterdam. Hij maakt sinds maart 2017 deel uit van de Raad van Advies van SWOCC. Rob is door het NIMA gecertificeerd als Senior Marketing Professional.

Contact

Social