nieuws item

Nieuwe naam in SWOCC bestuur

Publicatiedatum: 21 | 01 | 2016
Delen:

WillemJan LemsPer januari is Willem-Jan Lems van bol.com toegetreden tot het bestuur van SWOCC. Willem-Jan Lems is als Director Marketing bij bol.com medeverantwoordelijk voor het succes van de online winkel. Met zijn kennis van online retail vormt hij dan ook een waardevolle aanvulling op het bestuur van SWOCC.

 

 

 

Lems is verheugd zich aan SWOCC te kunnen verbinden: “SWOCC maakt mogelijk dat je als communicatieprofessional op de hoogte bent van de nieuwe inzichten maar ook sturing kunt geven op het verkrijgen van die inzichten”.

Hij constateert dat er over de werking van communicatie in een online omgeving echter nog hiaten in de kennis zijn. Binnen het bestuur wil hij hier actief mee aan de slag gaan: “In mijn rol als bestuurslid én in mijn zoektocht naar kennis, kan ik SWOCC relevanter maken voor mijn digitale marketing- en communicatiecollega’s”.

Willem-Jan vervangt Jetske Freeve (Heineken). Naast Willem-Jan bestaat het bestuur verder uit Martine van Selm (voorzitter), Andy Santegoeds, Fred Bronner, Mary Hoogerbrugge, Onno Maathuis en Peeter Verlegh.

Mail mij 1x per maand een update over merken, marketing en communicatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.