Evenement

SWOCC-event: Merkportfoliostrategieën (09.07.24)

Publicatiedatum: 28 | 04 | 2024
Delen:

  Datum: 09 juli 2024

  Hoe breid je je merkerextensie uit? En hoe bouw je aan een succesvol merkportfolio? Krijg antwoord op deze vragen tijdens een interactieve SWOCC workshop over merkexenties en merkportfoliostrategieën. Een sterk organisatiemerk ontwikkelen, vraagt om een goede invulling van de portfoliostrategie: met hoeveel merken moet je de markt bedienen en hoe moeten deze merken zijn gepositioneerd? Welke dilemma’s en vragen komen kijken bij merkportfoliomanagement en welke oplossingen kunnen hierbij hulp bieden? Dit zijn vragen die onder andere aan bod komen in de interactieve SWOCC sessie op 9 juli 2024 gegeven door Onno Maathuis (de Positioneerders) samen met gastsprekers uit de praktijk. Het event sluiten we af door ruim de tijd te nemen om in verschillende discussie-tafels jullie individuele situaties en uitdagingen te bespreken.

  VOOR WIE IS DEZE BIJEENKOMST? 

  Deze interactieve sessie is voor SWOCC begunstigers die meer willen weten over hoe je een succesvol merkportfolio opbouwt.

  Geen begunstiger?

  We organiseren deze bijeenkomst voor onze begunstigers. Ben je geen SWOCC-begunstiger maar wel geïnteresseerd? Bekijk hier de mogelijkheden om begunstiger te worden, of mail naar info@swocc.nl.

  Programma

  Het programma en locatie van dit evenement worden hier binnenkort bekendgemaakt.

   

  Sprekers

  Onno Maathuis – De Positioneerders

  Mail mij 1x per maand een update over merken, marketing en communicatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.