rood boekje

Liber Amicorum voor Giep Franzen

Publicatiedatum: 01 | 07 | 2009
Delen:
Publicatie nummer:50

Het jubileumnummer 50 is een dankbetuiging aan de oprichter van SWOCC, Giep Franzen; een Liber Amicorum. In dit academisch vriendenboek treft u de visies van 50 (oud-) SWOCC-ers op de kloof tussen wetenschap en praktijk en de rol van SWOCC hierbinnen.

Oude en huidige bestuursleden, Raad van Advies (voorheen het curatorium), oud- en toekomstig auteurs van SWOCC en betrokken redacteuren schreven allen een essay waarin zij reflecteren op het belang van wetenschappelijk onderzoek voor de praktijk en refereren aan de man die dit op een speelse manier mogelijk maakt: Giep Franzen.

Dit Liber Amicorum brengt een mooi overzicht van wat onderzoek van SWOCC heeft betekend, betekent en zal betekenen voor het merk- en communicatievak. Sommige auteurs brengen aanvullingen op publicaties die zij voor SWOCC geschreven hebben, anderen richten hun blik op waar nog over geschreven zou moeten worden en weer anderen benoemen de waardevolle rol van SWOCC voor de praktijk. Al met al is de publicatie een waardig jubileumnummer en slechts een kleine indicatie van wat Giep voor de brug tussen wetenschap en praktijk betekent.

Wil je dit jubileumnummer lezen, bestel dan hieronder de publicatie. Nog geen begunstiger? Klik hier voor de mogelijkheden.

Als begunstiger kun je de publicatie bestellen. Log in om de publicatie te bestellen.

Mail mij 1x per maand een update over merken, marketing en communicatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.