persoon

Stefan Bothoff

Stefan BothoffStefan Bothoff werkt als Manager Communication & Branding bij technologie scale-up Orderchamp. Sinds 2022 is hij lid van de Raad van Advies van SWOCC.

Ik begon mijn carrière tijdens een wildgroei van nieuwe mediakanalen, waarbij tactisch denken de boventoon voerde. Juist toen was het merk als rode draad belangrijk. Daarom ben ik graag de ambassadeur van ‘het merk’. Ik pas graag theorie en modellen toe en zo kwam ik al gauw bij SWOCC terecht. Met mijn zitting in de Raad van Advies ben ik blij een brug te vormen naar de praktijk en zo een bescheiden bijdrage te leveren aan dit mooie instituut.”

Stefan werkte bij reclame- en mediabureaus onder andere als social media specialist bij Omnicom Media Group voor merken als McDonald’s, Ziggo en Sony Playstation. Later werkte hij bij VodafoneZiggo als Head of Brand alvorens zijn geluk te beproeven bij technologie scale-up Orderchamp. Daarnaast was Stefan actief als bestuurslid van RA*W – een stichting die talentontwikkeling in de creatieve industrie stimuleert – en is hij sinds 2017 terugkerend gastspreker bij de UvA Academy.

Neem contact op met Stefan Bothoff

Mail mij 1x per maand een update over merken, marketing en communicatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.