persoon

Martin Kersbergen

Martin Kersbergen_SWOCCMartin Kersbergen heeft bij coöperatie DELA verschillende rollen vervuld op het gebied van communicatie, merk en reputatie. Momenteel doet hij Corporate en Public Affairs. Ook is hij sparringpartner bij &samhoud. Binnen het bestuur van SWOCC vervult hij sinds 2019 de rol van penningmeester.

“Juist omdat de denklijnen, de overtuigingen en de mensen veelal verschillend zijn, geloof ik in de symbiose tussen wetenschap en praktijk. Wanneer deze verschillende werelden elkaar opzoeken, kunnen ze elkaar vanuit verwondering en nieuwsgierigheid op een mooie manier versterken”.

Martin is sinds 2005 verantwoordelijk voor onder meer de succesvolle herpositionering en groei van DELA. Verschillende initiatieven van zijn hand zijn de afgelopen tien jaar (inter)nationaal bekroond, waaronder een Gouden Effie, een Grand Prix Lion en een Grand Prix IMC.

Martin studeerde Cum Laude af aan de Erasmus Universiteit. Hij won een prestigieuze scriptieprijs voor zijn onderzoek naar brand extensions en is door de Erasmus Universiteit benoemd tot een Distinguished Alumni in de categorie ‘Senior Leaders’.

In zijn werk maakt Martin veelvuldig gebruik van wetenschappelijke inzichten. Opgedane kennis, inzichten en ervaring deelt hij tevens door middel van gastcolleges aan diverse universiteiten en opleidingsinstituten. Hij was lid van de werkgroep ‘positionering’ van Logeion en was afgelopen jaren ook regelmatig jurylid bij SAN en Esprix. Martin kenmerkt zich door een open, nieuwsgierige houding, zoekt de vernieuwing op en heeft dankzij verschillende rollen bij DELA een zeer brede oriëntatie op het vak.

Neem contact op met Martin Kersbergen

Mail mij 1x per maand een update over merken, marketing en communicatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.