nieuws item

SWOCC krijgt nieuwe directeur

Publicatiedatum: 25 | 02 | 2010
Delen:

SWOCC krijgt per 1 maart 2010 een nieuwe directeur. Dr. Marjolein Moorman draagt na 3,5 jaar het stokje over aan dr. Piet Verhoeven. Net als zijn voorgangers heeft Verhoeven veel ervaring in zowel wetenschap als praktijk.

Bij Schiphol Group coördineerde hij als consultant corporate communicatie, public affairs en merkenbeleid de strategische herpositionering van de luchthaven van een facilitair bedrijf naar een internationaal merk. Hij is gepromoveerd communicatiewetenschapper en heeft een mastertitel in de wetenschapsdynamica.

Verhoeven verheugt zich op zijn nieuwe functie: “Merk- en marketingcommunicatie professionals kunnen veel baat hebben bij wetenschappelijke inzichten. Ik zie er naar uit om, samen met het bestuur en de onderzoekers van SWOCC, er verder aan te werken om deze inzichten in de praktijk toepasbaar te maken.” Naast het directeurschap zal Verhoeven zijn functie als universitair docent Corporate Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam blijven voortzetten.

Marjolein Moorman legt haar taken als directeur van SWOCC neer omdat zij op 3 maart hoopt te worden verkozen als gemeenteraadslid van Amsterdam. Zij staat op een verkiesbare plek op de lijst van de PvdA. Moorman kijkt terug op een zeer plezierige tijd bij SWOCC. Onder haar leiding maakte de stichting een flinke groei door, zowel wat betreft het aantal publicaties als het aantal begunstigers. Moorman blijft wel verbonden aan de Universiteit van Amsterdam als Universitair Hoofddocent Communicatiewetenschap.

Mail mij 1x per maand een update over merken, marketing en communicatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.