nieuws item

De Jubileumgift: maak nu kennis met SWOCC

Publicatiedatum: 15 | 07 | 2020
Delen:

SWOCC bestaat dit jaar 25 jaar. Ben je nog geen begunstiger maar ben je nieuwsgierig naar alles wat SWOCC te bieden heeft? Maak dan nu kennis met SWOCC door middel van een speciale jubileumgift. Met deze jubileumgift kan SWOCC ook in de toekomst wetenschappelijk gefundeerd onderzoek uitvoeren op het gebied van merken, marketing en communicatie.

Jubileumgift 2020

ZZP-er € 150,-
Klein bedrijf (10-50 personen) € 500,-
Middelgroot bedrijf (50-250 personen) € 1000,-
Groot bedrijf (>250 personen) € 1500,-

Toegang tot dé digitale kennisbank
Onlangs heeft SWOCC een digitale kennisbank gelanceerd. SWOCC biedt nu nog makkelijker toegang tot onze vertrouwde content zoals blogs, columns en verslagen van evenementen. Dus ben je op zoek naar een publicatie over de inzet van influencer marketing? Of wil je je kennis ophalen op het gebied van merkportfoliostrategieën? Je vindt het in onze digitale kennisbank.

De website biedt een aantal extra functionaliteiten voor begunstigers, de bedrijven die SWOCC en haar onderzoek financieel mogelijk maken. Zo krijg je als begunstiger de beschikking over een persoonlijke SWOCC omgeving waarin je relevante content gemakkelijk kunt opslaan en je kunt aanmelden voor bijeenkomsten. Daarnaast hebben begunstigers nu ook digitaal toegang tot de SWOCC-publicaties, die te downloaden zijn vanuit de persoonlijke omgeving. Als begunstiger heb je toegang tot al onze bijeenkomsten, onze publicaties en de SWOCC Selectie uitgaven.


Geïnteresseerd in een begunstigerschap? Download dan hier het begunstigersformulier om direct begunstiger te worden of neem snel contact met ons op.

Mail mij 1x per maand een update over merken, marketing en communicatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.