SWOCC voor onderwijs

SWOCC biedt onderwijsinstellingen en onderwijsbibliotheken nu breed toegang tot de SWOCC-publicaties en de Modellenbank. Via de website bibliotheek.swocc.nl kunnen studenten en docenten gebruikmaken van de SWOCC-publicaties en Modellenbank én deze downloaden. De website werkt op basis van IP-gecontroleerde toegang. Wanneer je vanuit een onderwijsinstelling inlogt op het IP-netwerk van jouw onderwijsinstelling, word je automatisch ingelogd op de website. Op deze manier bieden we breed toegang tot wetenschappelijke kennis over merken, marketing en communicatie. Als onderwijsinstelling of bibliotheek heb je hier met één begunstigerschap profijt van voor verschillende opleidingen. Hierdoor kunnen alle opleidingen waarbinnen marketing- of communicatie vakken worden gegeven, gebruik maken van SWOCC. Wil je meer informatie over een begunstigerschap op basis van IP-toegang, vul dan onderaan deze pagina het aanvraagformulier in.

Bezoek SWOCC voor onderwijs

 

Ben je docent?
SWOCC heeft meer dan 80 publicaties over uiteenlopende onderwerpen die je kunt integreren als literatuur binnen jouw vakken over merken, marketing of communicatie. Je downloadt de publicaties gemakkelijk via de website en hoeft geen reprorechten af te dragen voor integratie als lesmateriaal. Wanneer je op zoek bent naar een merkmanagement model, kun je gebruikmaken van de SWOCC Modellenbank, een database van merkmanagement modellen op het gebied van positionering, segmentatie, communicatie, besturing en evaluatie. Ook deze modellen kunnen worden gedownload voor gebruik in bijvoorbeeld vakken of colleges. Daarnaast kun je deelnemen aan de digitale bijeenkomsten waaronder het jaarlijkse symposium van SWOCC. 

Ben je student?
Maak gebruik van één van de vele SWOCC-publicaties als inspiratiebron of naslagwerk voor jouw studieopdracht of scriptie. Of download een model uit de SWOCC Modellenbank, een database van merkmanagement modellen, om jouw theorie of opdracht te versterken met een wetenschappelijk model. Daarnaast kun je deelnemen aan de digitale bijeenkomsten van SWOCC.

Ben je informatiemedewerker?
De website biedt de mogelijkheid om wetenschappelijke SWOCC kennis toegankelijk te maken voor de studenten en docenten. Zij kunnen op een laagdrempelige manier kennisnemen van SWOCC-publicaties en de Modellenbank.

Hoe werkt het?
Wanneer je begunstiger wordt op basis van IP-toegang, registreert SWOCC alle IP-adressen behorend bij het IP-netwerk van jouw onderwijsinstelling of de proxyserver. Als dit nodig is, wordt de SWOCC-website ook opgenomen in de proxyserver van de onderwijsinstelling. Op deze manier is de SWOCC-website toegankelijk vanaf jouw onderwijsinstelling, wanneer je in het gebouw zit, maar ook wanneer je thuis werkt of studeert. Afhankelijk van jouw onderwijsinstelling is het hierbij belangrijk dat je VPN-verbinding aanstaat om toegang te krijgen tot de website.

Begunstigerschap voor IP-toegang
Heb je als onderwijsinstelling al een begunstigerschap? Dan kan dit worden vervangen met een begunstigerschap voor IP-toegang.

Wil je meer informatie over een begunstigerschap op basis van IP-toegang of wil je een begunstigerschap afsluiten? Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Meer informatie over IP-toegang