rood boekje

SWOCC Jubileumuitgave: Mensen

Publicatiedatum: 17 | 11 | 2005
Delen:
Publicatie nummer:34

Ter ere van haar tienjarig jubileum trakteert SWOCC haar begunstigers op het het SWOCC-pak! Drie boekjes over de drie belangrijkste ingrediënten van SWOCC: Mensen, Begunstigers en Onderzoek. De afgelopen tien jaar SWOCC voor u verpakt!

Het drieluik biedt een mooi overzicht van tien jaar SWOCC, hoe het allemaal is ontstaan, wie zich ervoor hebben ingezet en welke bedrijven de stichting altijd hebben gesteund. Maar SWOCC zou SWOCC niet zijn als dit jubileumwerk geen inhoudelijk tintje zou hebben. Het boek ‘Onderzoek’ bundelt tien jaar SWOCC onderzoek en biedt hiermee een praktisch naslagwerk. Met handige samenvattingen, een lijst met definities van belangrijke marketingcommunicatiebegrippen en een index met begrippen die behandeld worden in één of meerdere SWOCC publicaties. Zoek het gewenste onderwerp, kijk in welk onderzoek er iets over is geschreven en pak de betreffende publicatie uit de kast.

Mensen: Zij maken het verschil
Dit boek vertelt het verhaal van de oprichting van SWOCC. Van een goed idee op een kantoor in Naarden-Vesting, tot een succesvolle stichting aan de Universiteit van Amsterdam. De mensen die SWOCC hebben gevormd, staan in deze publicatie in the picture.

In dit boek staan portretten van alle huidige SWOCC bestuursleden en de leden van de Raad van Advies. Wie zijn ze en wat drijft hen? Wat is hun visie en waarom zetten zij zich in voor een stichting zoals SWOCC? Ook alle wetenschappelijk onderzoekers die ooit bij SWOCC hebben gewerkt en gepubliceerd, worden in dit boek aan u voorgesteld. Wie schuilen er achter de namen op de boekjes?

Wil je de SWOCC jubileumuitgave thuis, bestel dan hieronder de publicatie. Nog geen begunstiger? Klik hier voor de mogelijkheden.

 

Als begunstiger kun je de publicatie bestellen. Log in om de publicatie te bestellen.

Mail mij 1x per maand een update over merken, marketing en communicatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.