rood boekje

SWOCC Jubileumuitgave: Begunstigers

Publicatiedatum: 17 | 11 | 2005
Delen:
Publicatie nummer:35

Ter ere van haar tienjarig jubileum trakteert SWOCC haar begunstigers op het het SWOCC-pak! Drie boekjes over de drie belangrijkste ingrediënten van SWOCC: Mensen, Begunstigers en Onderzoek. De afgelopen tien jaar SWOCC voor u verpakt!

Het drieluik biedt een mooi overzicht van tien jaar SWOCC, hoe het allemaal is ontstaan, wie zich ervoor hebben ingezet en welke bedrijven de stichting altijd hebben gesteund. Maar SWOCC zou SWOCC niet zijn als dit jubileumwerk geen inhoudelijk tintje zou hebben. Het boek ‘Onderzoek’ bundelt tien jaar SWOCC onderzoek en biedt hiermee een praktisch naslagwerk. Met handige samenvattingen, een lijst met definities van belangrijke marketingcommunicatiebegrippen en een index met begrippen die behandeld worden in één of meerdere SWOCC publicaties. Zoek het gewenste onderwerp, kijk in welk onderzoek er iets over is geschreven en pak de betreffende publicatie uit de kast.

Begunstigers: Support uit de praktijk
In deze publicatie zet SWOCC alle begunstigers in het zonnetje die de stichting in de eerste tien jaar van haar bestaan hebben gesteund. Bedrijven die objectief, wetenschappelijk onderzoek hoog in het vaandel hebben staan en willen investeren in de ontwikkeling van het communicatievak. Stuk voor stuk zijn we deze bedrijven dankbaar, want zonder hen was SWOCC er niet geweest.

Alle huidige SWOCC begunstigers hebben in dit boek een eigen pagina, met een kleine omschrijving van het bedrijf en een persoonlijke bijdrage van een betrokkene. De begunstigers vertellen hoe zij SWOCC zien, waarom ze de stichting een warm hart toedragen en wat hun verjaardagsgroet is aan SWOCC.

Wil je de SWOCC jubileumuitgave thuis, bestel dan hieronder de publicatie. Nog geen begunstiger? Klik hier voor de mogelijkheden.

Als begunstiger kun je de publicatie bestellen. Log in om de publicatie te bestellen.

Mail mij 1x per maand een update over merken, marketing en communicatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.