persoon

Willem-Jan Lems

Delen:

Willem-Jan Lems_SWOCCWillem-Jan Lems is Chief Commercial Officer bij Blendle. Van 2016 tot 2021 zat Willem-Jan in het bestuur van SWOCC.

“In een snel veranderend communicatie landschap is het delen van nieuwe inzichten onmisbaar. Inzichten uit wetenschappelijk onderzoek zijn kwalitatief hoogwaardig, inzichten die antwoord geven op prangende vragen uit de praktijk zijn doorslaggevend. SWOCC acteert op het snijvlak van vraag en aanbod naar nieuwe inzichten. We brengen onderzoeksresultaten bij communicatie professionals die daar behoefte aan hebben en initiëren onderzoeken in samenwerking met universiteiten op verzoek van aangesloten bedrijven. Daarmee groeit het belang van ons vakgebied en helpen we aangesloten bedrijven nog succesvoller te zijn.”

Voordat Willem-Jan begin 2019 aantrad als Chief Commercial Officer bij Blendle, werkte hij ruim 10 jaar lang bij Bol.com als Director Marketing, waar hij verantwoordelijk was voor alle offline en online marketing voor klanten en partners in Nederland en België. Willem-Jan studeerde Economie aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Na zijn studie werkte hij in diverse commerciële functies bij XS4ALL, Hi en Seagram (Four Roses, Absolut Vodka).

 

Neem contact op met Willem-Jan Lems

Mail mij 1x per maand een update over merken, marketing en communicatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.