Vacatures

Communicatie stagiair(e)

Terug

Voor Communicatie stagiaire

SWOCC bestaat dit jaar 25 jaar en is op zoek naar een stagiair(e) die de communicatiemedewerker zal ondersteunen bij het organiseren van diverse lustrumactiviteiten. Je krijgt hierbij volop de gelegenheid je creativiteit en organisatietalent te tonen. Hiernaast krijg je de ruimte om een eigen communicatieproject op te pakken en kun je mogelijk je stageonderzoek bij SWOCC uitvoeren.

Het kantoor van SWOCC, met een schitterend uitzicht over Amsterdam, zit op de negende verdieping van het Roeterseilandcomplex van de UvA. SWOCC maakt wetenschappelijke kennis over marketing, communicatie en merken toegankelijk voor de praktijk. Hierdoor heb je veel contact met het bedrijfsleven en bieden we je een unieke kans kennis te maken met onderzoeksbureaus, grote corporates, reclamebureaus en onderwijsinstellingen.

Werkzaamheden

Je gaat je bezighouden met de uitvoer van de marketingcampagne gericht op het 25-jarig bestaan van SWOCC. Daarnaast ondersteun je tijdens je stage de SWOCC medewerkers, gericht op de volgende activiteiten:

  • Redactiewerkzaamheden: het redigeren van blog- en praktijkartikelen, het schrijven van artikelen voor de SWOCC Selectie en/of verslag doen van SWOCC bijeenkomsten.
  • Evenementplanning: meehelpen met de organisatie van SWOCC-bijeenkomsten van het brainstormen over onderwerpen en sprekers tot het opbouwen van de zaal.
  • Social media management: het onderhouden van de social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn en de SWOCC website.


Wie zoeken wij?

Voor deze stageplaats is SWOCC op zoek naar een – bij voorkeur – student(e) Communicatie (HBO of WO). Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal is een must. Een proactieve houding is een pre! De stage is in overleg flexibel in te delen, zo kan je ervoor kiezen 3 maanden fulltime stage te lopen of bijvoorbeeld 6 maanden 2 dagen in de week.

Wat bieden wij jou?

  • Een leerzame en afwisselende werkomgeving.
  • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief.
  • Veel contact met het bedrijfsleven (mogelijk jouw toekomstige werkgevers!) en gelegenheid tot netwerken binnen diverse disciplines – van adverteerders tot onderzoeksbureaus.
  • De perfecte springplank voor de toekomst en je carrière.
  • Een stagevergoeding van €300 op basis van een fulltime stage.


Solliciteren

Denk jij dat jij geknipt bent voor deze stage? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar info@swocc.nl t.a.v. Cher Chin-Fo-Sieeuw. Voor meer informatie kun je contact opnemen met huidige stagiaire Julia Peters (julia@swocc.nl) of bellen naar 020 525 3590.