nieuws item

Vacature lid Raad van Advies SWOCC

Publicatiedatum: 21 | 05 | 2024
Delen:

SWOCC zoekt een nieuw lid voor de Raad van Advies (RvA). De RvA is het klankbord dat SWOCC helpt om relevant te blijven. De leden van de RvA zijn betrokken begunstigers en ambassadeurs die de missie van SWOCC actief uitdragen en vanuit praktisch perspectief meedenken over de koers van SWOCC.

OVER SWOCC

Ons vakgebied verandert voortdurend. Ook de wetenschap komt steeds met nieuwe inzichten over merken, marketing en communicatie. Deze kennis is onmisbaar voor iedereen in het vak. Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Commerciƫle Communicatie (SWOCC) maakt deze kennis toegankelijk en praktisch. We verzamelen en ontwikkelen wetenschappelijke kennis over de werking van merken en marketingcommunicatie.

WERKZAAMHEDEN

De RvA komt vier keer per jaar bij elkaar, meestal op de werkplek van een van de leden. De RvA signaleert trends en knelpunten in marketing, merken en communicatie, analyseert praktijkvragen en adviseert SWOCC over onderzoek, content, publicaties en activiteiten. De RvA is een antenne in het werkveld en draagt de waarden van SWOCC uit om de zichtbaarheid van de organisatie te vergroten.

WIE ZOEKEN WIJ?

Op dit moment zoeken we een (young) professional die werkt bij een merk, bureau of onderwijsinstelling, met een passie voor merkcommunicatie. Het is een merkdenker die zich, net als SWOCC, inzet voor het verbinden van onderzoek en praktijk op het gebied van merkcommunicatie.

SOLLICITATIEPROCEDURE

Heb je interesse om de nieuwe lid van de Raad van Advies van SWOCC te worden? Stuur dan een korte motivatie naar Stefan Bothoff (voorzitter RvA; stefan@swocc.nl). Aanmelden kan tot en met 16 juni 2024.

 

Iedere praktijkprofessional is welkom om te solliciteren, ongeacht leeftijd, gender, geaardheid, beperking, religie of etnische achtergrond. We vinden diversiteit en inclusiviteit belangrijk in de RvA. Maar vooral jouw passie voor het verbinden van onderzoek en praktijk is waar we op letten tijdens de selectie.

Mail mij 1x per maand een update over merken, marketing en communicatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.