SWOCC nieuws

SWOCC19 december 2017

Vacature: Communicatiestage

wijzoekenjou

SWOCC is op zoek naar een stagiair. Als stagiair zal je de communicatiemedewerker ondersteunen en heb je hiernaast ruimte om een eigen communicatieproject op te pakken (geen afstudeerproject).

We zijn hard bezig vorm te geven aan nieuwe (digitale) vormen van kennisdeling door SWOCC waarbij wij jouw frisse input goed kunnen gebruiken. Daarnaast willen we meer gebruik maken van onze social media kanalen, dus aan jou de taak om een leuke campagne te verzinnen!

Verder zal je assisteren bij de dagelijkse werkzaamheden van het bureau. Hierbij kan onder andere gedacht worden aan:

  • Redactiewerkzaamheden: redactie blog en praktijkartikelen, schrijven artikelen SWOCC selectie
  • Meehelpen met de organisatie van SWOCC-bijeenkomsten: nadenken over onderwerpen en sprekers, bijhouden aanmeldingen, ontvangst begunstigers, opbouw zaal
  • Het onderhouden van de website en social media


Wie zoeken wij?
Voor deze stageplaats is SWOCC op zoek naar een (bij voorkeur) student(e) Communicatiewetenschap. Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal is een must. De stage zal in principe 3 maanden duren (bij een full time stage). Maar in overleg is deze periode ook flexibel in te delen.


Wat bieden wij jou?

  • Een leerzame omgeving
  • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief
  • Veel contact met het bedrijfsleven (en mogelijk jouw toekomstige werkgevers) – van adverteerders tot onderzoeksbureaus
  • De perfecte springplank voor de toekomst en je carrière
  • Stagevergoeding van €300 op basis van een full-time stage


Solliciteren
Denk jij dat jij geknipt bent voor deze stage? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar info@swocc.nl t.a.v. Lynnemore van Ommen. Voor meer informatie kan je mailen naar info@swocc.nl, of bellen naar 020 525 8843.


Over SWOCC
Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Commerciële Communicatie (SWOCC) doet fundamenteel wetenschappelijk onderzoek op het gebied van merken en communicatie. Deze kennis is voor iedere praktijkbeoefenaar onmisbaar. SWOCC slaat een brug tussen de wetenschap en het bedrijfsleven door de kennis zo aan te bieden dat het meteen toegepast kan worden in de praktijk. De praktische implicaties worden via publicaties, bijeenkomsten en workshops gedeeld met het bedrijfsleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Voor u verder gaat even bewijzen dat u mens bent.

Typ de eerste drie letters van het alfabet (anti-spam)