SWOCC nieuws

SWOCC5 juli 2018

Vacature: Communicatiestage

SWOCC zoekt een communicatie stagiair(e)

wijzoekenjou

SWOCC is op zoek naar een stagiair(e). Je zal de communicatiemedewerker ondersteunen, hiernaast krijg je de ruimte om een eigen communicatieproject op te pakken en kun je mogelijk je stageonderzoek bij SWOCC uitvoeren.

We zijn hard bezig vorm te geven aan nieuwe vormen van (digitale) kennisdeling waarbij SWOCC jouw frisse input goed kan gebruiken. Daarnaast willen we meer gebruik maken van onze social media kanalen om de naamsbekendheid van SWOCC en online engagement te vergroten. Aan jou de taak om een leuke campagne te verzinnen!

Verder zal je assisteren bij de dagelijkse werkzaamheden van het bureau. Hierbij kan onder andere gedacht worden aan:

  • Redactiewerkzaamheden: het redigeren van blog- en praktijkartikelen, het schrijven van artikelen voor de SWOCC Selectie en/of verslag doen van SWOCC bijeenkomsten.
  • Evenementplanning: meehelpen met de organisatie van SWOCC-bijeenkomsten van het brainstormen over onderwerpen en sprekers tot het opbouwen van de zaal.
  • Social media management: het onderhouden van de social media kanalen Facebook, Twitter en LinkedIn en de SWOCC website.


Wie zoeken wij?
Voor deze stageplaats is SWOCC op zoek naar een (bij voorkeur) student(e) Communicatiewetenschap. Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal is een must. Een proactieve houding is een pre! De stage zal in principe 3 maanden duren (bij een fulltime stage). In overleg is deze periode ook flexibel in te delen.

Wat bieden wij jou?

  • Een leerzame en afwisselende werkomgeving.
  • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief.
  • Veel contact met het bedrijfsleven (mogelijk jouw toekomstige werkgevers!) en gelegenheid tot netwerken binnen diverse disciplines – van adverteerders tot onderzoeksbureaus.
  • De perfecte springplank voor de toekomst en je carrière.
  • Een stagevergoeding van €300 op basis van een fulltime stage.


Solliciteren
Denk jij dat jij geknipt bent voor deze stage? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar info@swocc.nl t.a.v. Lynnemore van Ommen. Voor meer informatie kan je contact opnemen met de huidige stagiaires Fairouz (fairouz@swocc.nl) en Sharlain (sharlain@swocc.nl), of bellen naar 020 525 8843.

Over SWOCC

Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Commerciële Communicatie (SWOCC) doet fundamenteel wetenschappelijk onderzoek op het gebied van merken en communicatie. Deze kennis is voor iedere praktijkbeoefenaar onmisbaar. SWOCC slaat een brug tussen de wetenschap en het bedrijfsleven door de kennis zo aan te bieden dat het meteen toegepast kan worden in de praktijk. De praktische implicaties worden o.a. via publicaties, de SWOCC selectie, bijeenkomsten en workshops gedeeld met het bedrijfsleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Voor u verder gaat even bewijzen dat u mens bent.

Typ de eerste drie letters van het alfabet (anti-spam)