nieuws item

Vacature: communicatie stagiair(e)

Publicatiedatum: 28 | 07 | 2022
Delen:

SWOCC is op zoek naar een stagiair(e) die de communicatiemedewerker zal ondersteunen. Tijdens je stage bij SWOCC krijg je volop de gelegenheid je creativiteit en organisatietalent te tonen. Daarnaast krijg je de ruimte om een eigen communicatieproject op te pakken binnen SWOCC en kun je mogelijk je stageonderzoek bij SWOCC uitvoeren.  

Over SWOCC
SWOCC maakt wetenschappelijke kennis over marketing, communicatie en merken toegankelijk voor de praktijk. Dit doen we o.a. door het publiceren van onze rode boekjes, wekelijkse blogs op de website, een podcast en het organiseren van evenementen voor marketing- en communicatieprofessionals. Hierdoor heb je veel contact met het bedrijfsleven en bieden we je een unieke kans kennis te maken met marketing- en communicatiebureaus, grote corporates, reclamebureaus en onderwijsinstellingen. 

Werkzaamheden
Je gaat je bezighouden met een breed scala aan communicatiewerkzaamheden. Daarnaast help je met het organiseren van online en fysieke evenementen zoals workshops en boekpresentaties. Bij alle werkzaamheden stellen we jouw creativiteit en organisatietalent op prijs. Verder ondersteun je tijdens je stage de SWOCC medewerkers.
Je werkzaamheden zijn gericht op de volgende activiteiten: 

 • Redactiewerkzaamheden: het redigeren van blog- en praktijkartikelen, het creëren van artikelen voor de SWOCC Selectie, het schrijven en versturen van nieuwsbrieven en/of verslag doen van SWOCC bijeenkomsten. 
 • Evenementplanning: meehelpen met de organisatie van SWOCC-bijeenkomsten, van het brainstormen over onderwerpen en sprekers tot het opbouwen van de zaal of opzetten van een webinar. 
 • Social media management: het onderhouden van de social media kanalen Facebook, Twitter en LinkedIn en de SWOCC website. 
 • Optimaliseren en uitbreiden van onze website: helpen bij het optimaliseren van de website, het uitbreiden van de kennisbank met nieuwe content en het optimaliseren van de SWOCC Modellenbank. 
 • Customer Relationship Management: het up-to-date houden van het CRM systeem in samenwerking met de projectmedewerker. 

Wie zoeken wij?
Voor deze stageplaats is SWOCC op zoek naar een – bij voorkeur – student(e) Communicatie (HBO of WO). Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal is een must en en proactieve houding is een pre! De stage is in overleg flexibel in te delen, zo kan je ervoor kiezen 3 maanden fulltime stage te lopen of bijvoorbeeld 6 maanden 2 dagen in de week. 

Wat bieden wij jou? 

 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. 
 • Veel contact met het bedrijfsleven (mogelijk jouw toekomstige werkgevers!) en gelegenheid tot netwerken binnen diverse disciplines – van adverteerders tot onderzoeksbureaus. 
 • De perfecte springplank voor de toekomst en je carrière. 
 • Mogelijkheid tot het uitvoeren van een stageonderzoek. 
 • Een stagevergoeding van €300 op basis van een fulltime stage. 

Solliciteren
Denk jij dat jij geknipt bent voor deze stage? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar info@swocc.nl t.a.v. Tanja Henkel. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Tanja via info@swocc.nl 

Mail mij 1x per maand een update over merken, marketing en communicatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.