Bureau

Cher Chin-Fo-Sieeuw

Communicatiemedewerker

Cher Chin-Fo-Sieeuw is als communicatie-medewerker verantwoordelijk voor alle communicatieactiviteiten van SWOCC.

Lees verder

Fairouz Kasri

Projectmedewerker

Fairouz Kasri

Als projectmedewerker houdt Fairouz zich bezig met verschillende projecten binnen de alledaagse taken van het bureau. In samenwerking met de andere bureauleden pakt zij taken op het gebied van administratie, communicatie, evenementenorganisatie en de groei van SWOCC op.

Lees verder

Julia Peters

Stagiaire

Julia Peters

Als stagiaire ondersteunt Julia de andere bureauleden met diverse werkzaamheden. Deze werkzaamheden liggen voornamelijk bij de communicatie en evenementenorganisatie van het jubileumjaar.

Lees verder

Guda van Noort

Directeur

Dr. Guda van Noort geeft als directeur leiding aan SWOCC. Daarnaast werkt zij aan de UvA als universitair hoofddocent op het domein van persuasieve communicatie en marketingcommunicatie.

Lees verder

Anna Giling

Bureaumanager

Als bureaumanager is Anna Giling het centrale aanspreekpunt bij SWOCC. Zij beantwoordt vragen van begunstigers en is verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie van het bureau.

Lees verder

Giep Franzen

Oprichter

Prof. Giep Franzen is (emeritus) bijzonder hoogleraar in de Commerciële Communicatie vanwege het Genootschap voor Reclame aan de Universiteit van Amsterdam, afdeling Communicatiewetenschap. SWOCC is in 1995 aan de Universiteit van Amsterdam opgericht op initiatief van Giep Franzen.

Lees verder