Bureau

Lynnemore van Ommen

Communicatiemedewerker

Lynnemore van Ommen is als communicatiemedewerker verantwoordelijk voor alle communicatieactiviteiten van SWOCC.

Lees verder

Laura Beukers

Projectmedewerker

Als projectmedewerker houdt Laura zich bezig met verschillende projecten binnen de alledaagse taken van het bureau. In samenwerking met de andere bureauleden pakt zij taken op het gebied van administratie, communicatie, evenementenorganisatie en de groei van SWOCC op.

Lees verder

Fairouz Kasri

Stagiaire

Fairouz Kasri

Fairouz Kasri ondersteunt als communicatiestagiaire de communicatiemedewerker in haar werkzaamheden. Daarnaast draagt zij de verantwoordelijkheid voor een eigen SWOCC communicatieproject waarbij zij zich richt op studenten.

Lees verder

Sharlain Rekveld

Stagiaire

Sharlain Rekveld

Sharlain Rekveld ondersteunt als communicatiestagiaire de communicatiemedewerker in haar werkzaamheden. Daarnaast draagt zij de verantwoordelijkheid voor een eigen SWOCC communicatieproject waarbij zij zich onder meer richt op social media.

Lees verder

Guda van Noort

Directeur

Dr. Guda van Noort geeft als directeur leiding aan SWOCC. Daarnaast werkt zij aan de UvA als universitair hoofddocent op het domein van persuasieve communicatie en marketingcommunicatie.

Lees verder

Anna Giling

Bureaumanager

Als bureaumanager is Anna Giling het centrale aanspreekpunt bij SWOCC. Zij beantwoordt vragen van begunstigers en is verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie van het bureau.

Lees verder