Evenement

Geplande evenementen

Publicatiedatum: 24 | 04 | 2020
Delen:

  Voor het komende jaar hebben we meerdere workshops, boekpresentaties en het jaarlijkse symposium op de planning staan. Bekijk in onderstaande lijst welke evenementen voor jou relevant zijn en houd de website in de gaten, dan houden wij je op de hoogte van de manier waarop we de evenementen laten plaatsvinden.

  2021

  Lancering publicatie Het merk als mens door Lotte Willemsen & Anne-Lise Kamphuis in januari
  In deze publicatie zal antwoord gegeven worden op de vraag hoe merken menselijke eigenschappen zo kunnen toepassen dat de communicatie met de klant menselijk en betekenisvol is en blijft. In podcast serie gaan we verder in op deze publicatie.

  Webinar “Augmented Reality” door Anne Roos Smink op 4 maart 2021
  Tijdens deze digitale boekpresentatie zullen de mogelijkheden en meerwaarde van Augmented Reality voor merken worden besproken.

  Boekpresentatie Publicatie “Contentmarketing en storytelling” door Komala Mazerant, Lotte Willemsen, Agaath Filkweert & Kim Stolk (datum volgt)
  Storytelling is een veelgebruikte strategie, maar het ontbreekt vaak aan kennis en handvatten om de uitvoering in de praktijk vorm te geven. Tijdens deze presentatie zal daarom besproken worden hoe marketing- en communicatieprofessionals een effectief merkverhaal kunnen creƫren.

  Boekpresentatie Publicatie “Sensory Branding” door Ivar Vermeulen (datum volgt)

  Bijeenkomst Merkmanagementmodellen: de SWOCC Selectie (datum volgt)

  Symposium 2021 in november (datum volgt)

  Mail mij 1x per maand een update over merken, marketing en communicatie